Distribuie

Mesaje haioase de concediu

Mesaje haioase de concediu

Mesaje Haioase de Concediu

Mesaje Haioase de Concediu

Cum sa Spui "La Revedere" la Birou cu Umor

Cand vine vremea sa lasi biroul pentru o binemeritata pauza, un mesaj haios de "la revedere" poate lasa o impresie buna colegilor tai. Imagineaza-ti sa scrii pe tabla din sala de pauza: "Ma duc sa-mi reincarc bateriile. Daca gasiti vreo baterie pe aici, pastrati-o pana la intoarcere!" Aceasta modalitate de a spune "pa" nu doar ca va scoate un zambet, dar va si detensiona atmosfera inainte de plecarea ta.

Faci parte din acei oameni care lasa biroul in stare de neliniste? Ce-ar fi sa lasi un bilet pe biroul tau in care sa scrii: "Am plecat in cautarea soarelui. Daca se intoarce aici, sa stiti ca i-am lasat un mesaj sa ma astepte!" Asa, colegii tai vor sti ca te-ai dus dupa o doza de vitamina D si buna dispozitie.

Salutari din Vacanta pe Social Media

Social media este locul perfect pentru a impartasi starea ta de spirit in timpul vacantei. O poza cu picioarele tale intinse pe nisip, cu textul: "Daca ma cautati, sunt sub a treia umbrela la stanga!" poate fi o modalitate amuzanta de a-ti informa prietenii unde te "ascunzi".

Sau poate vrei sa faci o gluma despre cum te relaxezi: "Verific doar daca gravitatia mai functioneaza aici pe plaja. Pana acum, toate testele sunt pozitive!" Aceasta postare nu numai ca va amuza, dar va arata tuturor cat de bine iti petreci timpul liber.

Mesaje Pentru Ceilalti Calatori

Intalnesti multi oameni in drumetiile tale, iar un tricou cu mesajul: "Sunt in concediu. Nu ma trezi decat pentru cocktailuri!" poate fi o conversatie amuzanta inceputa. Sau poate ai un sac de dormit pe care scrie: "Ocupat visand la urmatoarea destinatie. Nu deranjati!"

In aeroporturi, un tag de bagaj care spune: "Nu ma urmariti, sunt la fel de pierdut ca si tine!" poate aduce un zambet pe fetele celor care il citesc, aducand un pic de umor in agitatia de la check-in sau banda de bagaje.

Carti Postale Haioase pentru Cei Dragi

Cand trimiti carti postale celor dragi, de ce sa nu alegi unele cu mesaje haioase sau sa scrii ceva amuzant? O carte postala din Roma cu "Am cautat prin tot orasul, dar nu am gasit nicio pizza mai buna decat la mama acasa!" poate fi o modalitate draguta de a le spune celor de acasa ca te gandesti la ei.

Sau, daca esti la munte, o carte postala cu textul: "Am incercat sa imbratisez un munte astazi. Din pacate, nu si-a dat seama!" va trimite nu numai salutari, dar si un zambet destinatarilor.

Revenirea la Birou cu Stil

Revenirea la serviciu poate fi amara, dar un mesaj amuzant poate face tranzitia mai placuta. Imagineaza-te intrand la birou cu o cana care spune: "Am supravietuit concediului – cereti detalii pe propriul risc!" Aceasta poate fi o modalitate amuzanta de a incepe conversatii si de a impartasi povestile tale de calatorie.

Si nu uita de emailul de revenire la birou: "Inapoi in jungla urbana! Am lasat plaja pentru tastatura, dar sunt gata pentru noi aventuri… in Excel." Este o cale sigura de a capta atentia colegilor tai si de a aduce un zambet dupa o absenta lunga.