PUTEREA BANILOR!

watch-overdose-the-next-financial-crisis-documentary-300x199

Este o formă de putere prin care un grup minuscul de persoane au MONOPOLUL (l-au obținut în câteva secole de activitate infracțională la nivel planetar începând din 1694 de la fondarea Băncii „Naționale” a ANGLIEI și până în prezent) pe EMITEREA și TIPĂRIREA BANILOR!
Puterea BANILOR vine din faptul că 99% din populația planetei este DEPENDENTĂ de BANI și că profitul obținut din SENIORAJ (în fond banii sunt niște bucăți de plastic/hârtie frumos colorate care nu costă aproape nimic dar sunt plasați pe piață la o valoare de 999 de ori mai mare decât costul lor de producție) merge către acel GRUP DE INFRACTORI PLANETARI ce dețin MONOPOLUL TIPĂRIRII DE MONEDĂ în toate cele 196 de așa-zis țări!
PUTEREA CREDITULUI cu CAMĂTĂ!
Camăta la CREDIT face imposibilă RAMBURSAREA CREDITULUI!!!
Din simplul motiv că INFRACTORII PLANETARI care dețin TOATE TIPARNIȚELE DE BANI DE PE TERRA nu tipăresc niciodată CAMĂTA!
În acest fel DEBITORII (cei care sunt îndatorați CĂMĂTARILOR) nu pot, luați la comun, să achite CREDITELE!
Peste tot, băncile comerciale (sunt entități deținute exclusiv de CĂMĂTARII INTERNAȚIONALI și chiar dacă au nume diferite în realitate acționează ORGANIZAT) au dreptul LEGAL de a CREDITA de 8-10-20-100-300 de ori mai mult decât bani au disponibil în conturi!
Volumul de credit fiind mai mare decât masa monetară existentă fizic conduce la STAREA DE ÎNDATORARE PERPETUĂ a celor care accesează credite!
Chiar dacă un cetățean mai informat sau mai prosper nu ia credite de la băncile comerciale el este TOT DEBITOR! Guvernul împrumută fără să îl întrebe bani de la CĂMĂTARI și apoi îl forțează să plătească prin intermediul INSTITUȚIILOR ANAF-IRS-HRMC-SIC!
Întreg acest sistem monetar conduce la un singur lucru: sărăcirea continuă a populațiilor din orice țară și GENOCID, datorită faptului că în numele „liberei competiții economice” oamenii se mănâncă între ei numai pentru a-și achita creditele!
Tot acest sistem poate dispărea INSTANTANEU prin RESUVERANIZAREA NAȚIUNILOR!
Cele 196 de națiuni SUVERANE pot apoi să lege relații de colaborare economică și politică iar astfel RĂZBOAIELE devin niște amintiri urâte din cartea de istorie!LUCI LUCESCU-Londra

4683 Total Vizualizări 3 Vizualizări Astăzi

Adaugă primul comentariu pentru articolul "PUTEREA BANILOR!"

Scrie un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi publicată.

*