Niciodată nu e târziu pentru ELIBERAREA NAȚIONALĂ!

ue2-605x

Acum 7 ani, pe când mulți dintre voi nu foloseați nici netul și nici FBul, iar eu nu eram așa de informat sau înțelept ca acum, m-am apucat de scris!
Într-o epocă a tâmpiților și a tâmpirii la nivel internațional, tata LUCESCU a făcut un efort ce părea idiot și a început să răspândească pe net niște puncte de vedere care erau în totală contradicție cu mersul lucrurilor în colonia România.
Am spus că GRECIA este o țară bogată care este intenționat și artificial adusă în faliment spre a fi jefuită! La acel moment toată lumea îi înjura pe greci care chipurile stătuseră degeaba pe salarii de 2000 de euro și nu i-ar fi meritat!
Azi GRECIA are al doilea semestru de creștere economică și tehnic iese din recesiune! După ce cămătarii au muls ce era de muls, după ce 20% din greci au emigrat, după ce TSIPRAS le-a tras o țeapă imensă ținându-i captivi într-o EUROPĂ cotropită de khazarii vorbitori de limbă germană, iată că GRECIA își reia creșterea!
Creșterea vine după o scădere abruptă provocată de cămătarii internaționali!
Am scris despre loviturile de stat mascate în revoluții și de asasinarea lui Gaddaffi pe care am anticipat-o milimetric!
Dar mai ales am scris despre RUSIA și despre evoluția sa din următorii 50 de ani!
Mi-am luat zeci de mii de înjurături și acuzații de a fi plătit de KGB!
Lucru fals fiindcă KGBul a decedat o dată cu defunctul URSS asasinat de trădătorul GORBACIOV!
Dacă presa românească nu ar fi infectată cu agenți de influență globaliști care operează la vedere și care lucrează exclusiv împotriva intereselor poporului român, atunci românul ar putea să înțeleagă ușor uitându-se pe o hartă a mapamondului că FEDERAȚIA RUSĂ este cea mai mare și cea mai bogată în resurse țară de pe TERRA.
Dacă poporul rus era așa de plin de alcoolici și de terminat cum ne tot anunță khazarii bășinoși și libidinoși precum DJUVARA și PATAPIEVICI la acest moment RUSIA nu mai exista.
Dar după cum ȘTIM acum cu toții RUSIA EXISTĂ. Și va exista mult timp de aici înainte!
FEDERAȚIA RUSĂ este o MARE PUTERE PLANETARĂ, din punctul meu de vedere PRIMA PUTERE MILITARĂ ȘI ECONOMICĂ!
Faptul că, datorită mecanismului financiar global în care controlul emiterii de bani și al creditului aparține unui grup infracțional format din 13 familii, iar restul miliardarilor și milionarilor sunt slugile acestora, RUSIA nu și-a atins maximul de evoluție economică sau spirituală, nu trebuie să ne păcălească despre potențialul de evoluție al poporului rus.
Uitați din 2012 cât de mult s-au schimbat lucrurile:
-Vladimir PUTIN obține 65% din sufragii la alegerile prezidențiale;
– în ciuda loviturii de stat din Ucraina, Federația Rusă și-a recuperat teritoriul pierdut în 1991 însemnând CRIMEEA și DONBASSUL;
-a anihilat și în curând va elibera și restaura COMPLET SUVERANITATEA poporului sirian;
-BRICS este o nou bloc economic și împreună cu UNIUNEA EURASIATICĂ vor gestiona 75% din comerțul mondial de orice ambele având în centru FEDERAȚIA RUSĂ;
-parteneriatul RUSIA CHINA este solid și fructuos în ciuda eforturilor imense prin care USA sperau să declanșeze un război între cei doi coloși;
-PARTIDUL RUSIA UNITĂ a obținut un scor imens împreună cu Comuniștii și NAȚIONALIȘTII lui Jirinovski (practic 99% din PARLAMENTUL RUS)la alegerile parlamentare din acest an;
-ONGurile lui SOROS sunt scoase în afara legii și în MOSCOVA nu mai sunt posibile loviturile de stat mascate în revoluții portocalii în ciuda eforturilor ambaadorului USA TAFT (același care a organizat MAIDANUL la KIEV);
-BANCA CENTRALĂ A FEDERAȚIEI RUSE a lovit economic poporul rus prin DEVALORIZAREA accentuată a rublei de la 32 de unități pentru un dolar la 64 în acest moment (a fost și 88 ptr scurtă perioadă). Cu toate acestea FEDERAȚIA RUSĂ face parte din puținele state care NU AU DATORII EXTERNE LA FMI iar sancțiunile au stimulat și mai mult dezvoltarea!
-misiunea de eliberare a SIRIEI, la cererea guvernului legitim secular sirian, înregistrează victorie după victorie demonstrând pentru cei care au minte să judece că FEDERAȚIA RUSĂ este O PUTERE GLOBALĂ cu care nimeni nu trebuie să intre în conflict;
Toate acestea și multe altele semnalate de prietenii mei dragi Sorin Bele Sorin Александру Мыцэ Aleksandr Kojokaru Marian Rădulescu Galia Breazu Gabriel Antoniu Lavrincik Oleg Betsian Je Laver Éva Polgár și mulți alții pe care i-am omis din lipsă de spațiu conturează o singură concluzie:
FEDERAȚIA RUSĂ este o putere GLOBALĂ în ascensiune (adică de abia acum se îndreaptă către maximul ei) și dacă vreunul dintre noi iubește această țară și acest pământ atunci este normală dorința de APROPIERE și DE RESPECT RECIPROC față de poporul care ne-a făcut mult bine în ultimii 100 de ani.
Gargara globalistă cu tezaurul, armata sovietică care a jefuit românii (nemții ne-au și furat și ne-au și distrus țara și noi îi înjurăm pe ruși care ne-au eliberat), pericolul rusesc care e la fel de real precum Moș CRĂCIUN și alte inepții și cretinisme, recitate cu mare avânt de scursori globaliste ce ies toată ziua la TV sau pe organele de dezinformare de pe net, se lovesc de o realitate DURĂ și de NECOTESTAT ce azi se dezvăluie în chiar fața noastră: UCRAINA în acest moment este lipsită de orice suport din partea USA, UNGARIA luptă pentru SUVERANITATE și dorește apropierea de MOSCOVA, BULGARIA a dat un semnal clar către MOSCOVA iar frații noștri moldoveni încep să se scuture de colonialismul globalist început în 2009.
De jur împrejurul României există doar intenții de apropiere față de RUSIA.
Asta și din cauza faptului că în colonia România SOROȘ și-a instalat cartierul general din 1990 iar mâna sa dreaptă SAUL BRUKNER (SIlviu Brucan) a construit cu migală pepiniera de cozi de topor și trădători ce s-au perindat pe la conducerea colonială a țărișoarei noastre.
Niciodată nu e târziu pentru ELIBERAREA NAȚIONALĂ!
Poporul român nu este și nu a fost niciodată rusofob! Din păcate am fost mereu aruncați în partea greșită a istoriei și tot greșit suntem și acum: discursul rusofob este politică de stat.
Însă noi acum avem mai multă informație decât aveau străbunicii noștri în 1941 când au intrat pe teritoriul unei țări prieteni și au omorât zeci de mii de civili.
Partea optimistă din tot ce s-a întâmplat în ultimul an este că RĂZBOIUL s-a îndepărtat ca posibilitate de noi!
Nu rămâne decât să așteptăm activi evenimentele care sunt sigur că vor favoriza doar pe acei care înțeleg corect viitorul!                                                                                                                                                           LUCI LUCESCU-Londra

1899 Total Vizualizări 1 Vizualizări Astăzi

Adaugă primul comentariu pentru articolul "Niciodată nu e târziu pentru ELIBERAREA NAȚIONALĂ!"

Scrie un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi publicată.

*