JAFUL DE LA CFR NU-L VEDE NIMENI………

300px-CFR_class_40_red_locomotive

Jaful de la CFR nu-l vede nimeni pentru ca acolo se cunoaste bine side mult „legea parandaratului” toata lumea fiind multumita , in schimb belgianul Christian Heinzmann care nu respecta legea de mai sus trebuie suspendat?
Curat murdar coane Costescu M. Dan , dar pana cand?
“Tandemul Szentes-Litra a inceput sa taie si sa spanzure la CFR Calatorii.                                             Mai mult, Szentes l-a pus pe Litra sa ocupe de reorganizarea companiei, adica sa dea afara ori sa mute pe cine vor muschii celor doi.
De fapt, in randul ceferistilor circula o gluma relevanta, si anume ca nu e bine sa dai mana cu Litra ca ramai fara ceas.
Dar Szentes a dat mana cu Litra si au regizat un tun financiar de proportiicare va devaliza visteria companiei. Astfel, cei doi au hotarat sa-i doteze pe conducatorii de tren, adica mai pe scurt, pe nasi, cu cate o tableta si o geanta noua.
Toate bune si frumoase la prima vedere, numai o tableta achizitionata de tandemul Litra-Szentes costa, nici mai mult, nici mai putin, de 1.600 de euro, iar o geanta pentru nas, doar vreo 300 de euro.
Practic, daca tinem cont ca o asemenea tableta costa en detail circa 200 de euro, iar o geanta maxim 30 de euro, se poate estima dimensiunea jafului pe care cei doi l-au regizat.
Astfel,daca luam in calcul faptul ca la CFR Calatori sunt vreo 3.000 de nasi, cuplul Szentes- Litra va scoate din caseria companiei de stat vreo 5.700. 000 de euro, din care 4.800.000 de euro pentru tablete si restul de 900.000 de euro pentru genti.
Bani nu gluma, in conditiile in care ieri CFR Calatori n-a avut bani de salarii pentru angajatii din
centrala, dandu-se doar salariile celor de la subunitati.
Mai mult, tandemul Szentes-Litra a lasat de inteles celor apropiati din jurul sau ca dupa tunul cu tabletele si gentile se vor retrage.
Pai normal sa se retraga, dupa ce isi umfla buzunarele, insa, n-ar fi exlus sa mearga si catre beciul domnesc, ca tot e la moda aceasta destinatie! Dar poate pana atunci, Dan Costescu isi aduce aminte ca inca mai este ministrul Transporturilor si poate va stopa ingineria regizata de cei, dar este cam greu de crezut atata timp cat si Costescu a regizat, prin anii 2000,o inginerie asemanatoare la AFER.
Litră, favoritul penal a lui Szenteş
Trebuie precizat ca in 2006, Marcel Litra, de 31 de ani, expert instructor la Centrul National de Expertiza a Personalului din CFR, si Constantin Roman, de 45 de ani, instructor general incadrul Regionalei CFR Brasov, au fost arestati 29 de zile de catre procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Mures pentru luare de mita si pentru punerea in pericola sigurantei pe calea ferata, dupa ce un angajat al CFR Mures a reclamat ca a fost declarat necorespunzator de catre comisia formata dincei doi, intrucat nu le-a platit smele pretinse de acestia.
Procuroriii-au acuzat pe Marcel Litra si Constantin Roman ca ar fi pretins si incasat sume cuprinse intre 40 si 60 de lei de la un numar de 181 de angajati ai CFR din judetul Mures, pentru ca acestia sa promoveze examenul anual de testare profesionala si de autorizare pe functii, in
perioada 22-24 februarie.
Avand un asemenea CV impresionat impanat cu o condamnare pentru luare de mita, Marcel Litra a fost promovat de catre directorul general al CFR Calatori, Iosif Szentes, fost membru UDMR trecut recent la PSD Sector 5, pe postul de director comercial, unde va trebui sa gestioneze toate contractele comerciale ale companiei.
Adica, lupul Litra este paznic la oile de la CFR Calatori ale lui Szentes.
Asta da performanta manageriala

5627 Total Vizualizări 1 Vizualizări Astăzi

Adaugă primul comentariu pentru articolul "JAFUL DE LA CFR NU-L VEDE NIMENI………"

Scrie un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi publicată.

*