EXPLOZIV. Profitorii „pusculitei fondului de pensii” coordonat de mafia avocatilor comunisti au zilele numarate !

images-12

Avocatii sunt in pragul izbucnirii generalizate la vederea fraudelor si umilintelor la care sunt suspusi de grupul securistilor din fondul de pensii, tinerii avocati fiind decisi sa dea drumul la sute de plangeri penale autoritatilor romane si straine pentru ca s-au saturat de derapajele conducerii ordinului de „stat in stat” al avocatilor comunisti si vesnic orchestratori ai „pusculitei mafiote” de pensii private care este tinuta sub tacere si imunitate inexplicabila in fata oricaror controlale ale autoritatilor sau a anchetelor parchetelor si justitiiei romane.
Gruparea anonima de avocati „Vigilentii” s-au organizat spontan in Bucuresti si in tara prin toate mijloacele de comunicare, intr-o asociere libera si democratica pe baze sindicalizate impotriva derapajelor Ordinului avocaturii si va continua prin masuri radicale combaterea derapajelor din avocatura si, pentru viitor, din sistemului judiciar roman, pentru” accesul neingradit la o justitie reala si dreapta, si promovarea permanenta a drepturilor si libertatilor profesiei de avocat”
.
Cel mai adesea nemultumirile lor vin din faptele si rezultatele jenante ale conducerii – un avocat anonim ne-a declarat „ In loc sa devina fie o profesie libera, plina demnitate si libertate, „Florea si camarila” s-au intronat pe viata „baroni” peste vietile avocatilor, dictand ca o” junta de crima financiara organizata”, ca a devenit „stat in stat”, cu „legi proprii” absolute asupra buzunaririi si expolierii vietii avocatilor.
Rabufnirile sunt de-a dreptul fulminate, cand avocatii de rand reconvocati la o noua sesiune a alegerilor elective CAA din 6 mai 2017 vad stupefiati acte si decizii de pensii derizorii de cateva sute de lei, care ii asteapta dupa minim 15 ani de contributii la acest sistem, pensie data in batjocora, asa ca la sinistrati, desi toti avocatii din sistem cunosc ca aceasta casa de pensii CAA a inceput sa functioneze doar de 17 ani de la OG nr 221/2000, fapt de ocolire a regulilor europene de acces la dreptul de pensie si a condus la situatii de discriminare duse la extreme, care de care mai halucinante, care progresiv au desfiintat drepturile avocatilor prin decizii halucinante hotarate de aceeasi junta militarizata, aflata vesnic la administrarea banilor avocatilor:
Rabufnirea lor este legitima si indreptatita :
„ Sa traiasca ei la puscarie cu cateva sute de lei ( n.r. -comisia de pensii – Petrosel Norocel, Nicu Tiberius si Despa Aurel) ….
Nu va e rusine sa ne tineti conferinte despre „victoriile si realizarile marete pentru inaintarea in zbor spre comunism” a sistemului de pensii.”
Rusine !. Rusine ! Banii la control !
„ Sa vina DNA sa va ia ” / „Jos hotia si paranoia mafiei banilor avocaturii ” / Vrem ancheta totala a sistemului de pensii pentru ultimii 27 de ani !
Mocneste a revolta totala din cauza discriminarii si pensiilor de mizerie date generatiei post 1990, fata de profitorii generatiei tovarasilor BCAJ de pana 1990.
Pe internet circula mesaje de compatimire a victimelor sistemului de pensii si de revolta impotriva abuzurilor „
”… se intampla in ROMANIA ..”
Performantele CAA Bucuresti – Pensie avocat 300 lei net ??
ATENTIE la „vesnicii specialisti” la adunarea electiva din 2017 CAA BB !.
Stimati confrati avocati
Prezentam – Studiu de caz: Pensie avocat 300 lei net, nepusa in plata de 2 ani de zile.
Acestea sunt “performantele sistemului” CAA, net inferioare Sistemului public de pensii, care a fixat prin lege totusi o pensie sociala minima de 520 lei !

Se pune intrebarea logica: De ce mai este nevoie de acest sistem privat ?… care in definitiv creaza doar un imens deranj si foarte multa discordie in profesie ?
Ne obligati sa ne scuturam de minciunile voastre ca sa apelam la toate autoritatile statului sa faca ordine in aceasta mlastina nesigura a fondurilor si drepturilor civilizate la pensie europeana a avocatilor romani !
Trebuie sa controlam cu vigilenta fondul nostru de pensii, asa cum este el acum, cu bune si rele, reinfiintat si finantat real, cu bani cash, abia de 17 ani, de la prima lege postdecembrista OG nr 221/2000.
Stimati „tovarasi BCAJ”, unde sunt banii vostri dintre anii 1970-1990 ? La stat ?
Atunci dragilor, luati-va pensia de la stat, De acolo de unde ziceti ca ati contribuit toti cei 20-30 de ani si separat doar pentru diferenta apelati la acest fond numaii daca ati contribuit si cu ce sume din 2000 – 2017, la rand ca noi sa luati o a doua pensie/ pentru diferenta de activare vechime si contributie !
Contributiile platite de noi sunt banii nostrii pentru pensia noastra, nu pentru pensia voastra.
Pensia voastra pana in 1990 este la stat !
Pe fondul realitatii inexistentei banilor vostri in fond din perioada ante 1990, nu aveti dreptul la pensii (pe puncte) din acest fond privat, pentru singurul motiv ca va lipsesc totusi acei 20-30 de ani de contributii , nereaduse, de la stat, sub forma „cash” in acest fond !
Chiar trebuie sa va dam pe mana autoritatilor pentru aceasta mare excrocherie ?
Chiar credeti ca frauda de 27 ani de pana acum poate fi acoperita prin noua lege pritocita de voi anul trecut ?
Chiar trebuie revolutie ca sa iesim cu totii in strada sa strigam “Sa vina DNA sa va ia ?”
Noi suntem mii de oameni inselati de ani de zile de doar cativa dintre voi, artizanii excrocheriei financiare care ati capatat deja o siguranta ca frauda ar putea fi uitata doar prin recentele legi carpite, pentru acoperirea voastra !
Sunteti stat, in stat ? „Ce fel de stat este asta domnule ?”
Totusi niste contracte de asigurari in mileniul 21 nu sunteti in stare sa incheiati, ?
Pana si sistemul public incheie cu asiguratii contracte scrise de asigurari.!
Voi “leguitorii” si administratorii CAA traiti in epoca pietrei ?
Nu ati auzit de regelementarile europene obligatorii in materie de pensii ?
Oricand voi, toti vechii administratori, „tovaraseii BCAJ” veti raspunde penal si material pentru fraudele continue si continuate de gestiune frauduloasa, inselaciune, fals si uz de fals, fals in declaratii publice, deturnare de fonduri, utilizarea unei scheme de pensii private neautorizate, omisiunea sesizarii etc, si, in fine, alte incadrari asimilate infractiunilor de coruptie prevazute de Legea nr 78/2000.
Dincolo de promisiunile elective ale trecutilor, prezentilor si viitorilor administratori de pensie, care permanent se incununeaza cu “ minunatele realizari” de… “Autoritati ale CAA” (cum le place mai nou sa se defineasca prin ingerintele normative abracadabrante savarsite in viata dumnavoastra privata si profesionala – vezi “Regulamentul Creantelor contributive” http://www.filbuc-caa.ro/library/files/hotarari/Anexa-3-Regulamentul-creantelor-contributive.pdf
Zi de zi tot mai multe mesaje vin din partea justitiabililor si a fostilor magistrati azi avocati, care s-au ingretosat de golaniile „juntei financiare” a avocaturii din Romania.
Daca avocatii ar fi liberi liberi sa spuna tot ce stiu si sa fie lasati de autoritati sa probeze in dosare deschise cu privirea la acest sistem halucinant de frauda, cu privire la coruptia si excrescentele ilegalitatilor acestei inginerii financiare numite „sistem de pensii” , insa cert de „interese de grup discriminatoriu” tip asociatie familiala care se doreste „Autotitate publica” care este permanent promovata de de carmacii juntei dictaturii din avocatura, toti avocatii eliberati de acesti dictatori tribali, ar veni cu cea mai mare placere in fata autoritatilor cu probe si argumente juridice sa puna capat istoriei fraudelor si dezastrului din interiorul vietii avocaturii din Romania !
Nota
Pe surse :
La sedinta din 6 mai 2017 la asa zise-le „alegeri libere”, din partea presei si autoritatilor penale sesizate, sunt invitati, icognito, mai multi observatori anonimi care sa asiste si sa consemneze prin mijloace electronice disputele, nemultumirile si sesizarile avocatilor, orice acuze si probe spontane aduse impotriva vesnicei conduceri acuzata permanent de 27 de ani de tactici de manipulare si fraudarea a alegerilor democratice, de lipsa cronica de dezbateri democratice cu scop de autoperpetuare a unui singur grup tovarasi inrolati permanent in camarila de cheltuire discretionara a banilor miilor de avocati romani.
Alti avocatii opineaza cu naduf, ar fi cu mult mai multumiti, daca autoritatile penale romane s-ar sesiza in prealabil din „oficiu” si „in rem” asupra fraudelor financiare ale sistemului de pensii CAA si iar ridica direct din plenul sedintei, de la prezidiu pe capii mafiei pensiilor avocatilor, care in loc sa tina lectii, ar tebui dusi direct cu duba intr-o ancheta serioasa fata in fata cu procurorii si toate probele si actele financiar fiscale de 27 de ani ale “fondului de pensii” neautorizat CAA !

 

corectcorect 2

Update: 6 mai 2017
La Sala Palatului, in sedinta din 6 mai 2017 din nou nu s-a intrunit cvorulul adunarii elective . Avocatii au plecat dezgustati. Deja s-au cheltuit de conducerea CAA in doua randuri aproximativ 20.000 de euro din banii avocatilor pentru aceste alegeri la care membrii asigurati-avocatii refuza sa vina, pentru ca spun marea majoritate de peste 6-7000 din cei 10000 de membri BB ca „rezultatele sunt mereu aceleasi” indiferent ca vin la alegeri, nu exista nicio putere de decizie sau de influentare in bine a sistemului . Deciziile le iau „prealuminatii carmaci” fara sa-i consulte si pe „muritorii de rand „. Si cu prezenta lor si fara, tot camarila tovaraseilor BCAJ iese mereu in frunte ca vesnici alesi la „inalta autoritate de administrare” a banilor lor din „fondul” de pensii, fond privat/public care desi are o lege reala (dar nu de infiintare)_, de abia de anul trecut, el, „fondul” niciodata nu a fost autorizat de autoritati ca institutie financiara, nici ca forma de garantare si nici ca insasi schema de pensii, mai mult, nici administratorii, fondului, nu sunt autorizari, licentiati ca sp[ecialisti , intrucat ei nu raspund si nu au studii de specialitate in asigurari asa cum obliga legile interne si europene

sursa

11012 Total Vizualizări 5 Vizualizări Astăzi

Adaugă primul comentariu pentru articolul "EXPLOZIV. Profitorii „pusculitei fondului de pensii” coordonat de mafia avocatilor comunisti au zilele numarate !"

Scrie un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi publicată.

*