ASUPRITORII Neamului Românesc……..

Sarbatoare-nationala

Ceea ce nu înțeleg majoritatea românilor este că ei se află într-un LAGĂR!
ASUPRITORII Neamului Românesc (atenție nu toți vorbitorii de limbă română sunt români sau parte din NEAMUL ROMÂNESC) fac eforturi foarte mari să mențină STAREA DE CAPTIVITATE a populației românești.
Pentru ca prizonierii vorbitori de limbă română SĂ NU REALIZEZE că sunt legați cu lanțuri de gât și de picioare se folosesc o sumă de instrumente pentru a-i ține MENTAL într-o stare de FALSĂ LIBERTATE!
După lovitura de stat din 1989 românilor li s-a dat „libertatea” de a înjura!
LIBERTATEA nu are legătură cu libertatea de a înjura!
Dacă vreți să vedeți cât de mare e libertatea de exprimare este simplu să intrați în contact sau dezbatere cu sclavii ASUPRITORULUI.
Experiența SCLAVAGISTĂ pe care OCULTA GLOBALĂ a acumulat-o în 5000 de ani, precum și mijloacele tehnice extrem de avansate, fac ca azi SCLAVAGISMUL să fie aproape imposibil de sesizat.
În 1649, după lovitura de stat din ANGLIA, prin care un terorist pe nume OLIVER CROMWELL decapitează pe regele ANGLIEI, preia, pentru grupul OCULT al CĂMĂTARILOR din OLANDA, PUTEREA.
Puterea SUVERANĂ a EMITERII DE BANI este dăruită sponsorilor săi iar OLIVER CROMWELL păstrează GUVERNAREA COLONIALĂ.
Poporul englez devine PRIZONIERUL propriului său GUVERN fiindcă acesta împrumuta bani cu camătă de la OCULTĂ și apoi forța poporul (căruia nu îi ceruse niciodată ACORDUL sau APROBAREA) să plătească. Prin MUNCĂ FIREȘTE!
Acest tip de SCLAVAGISM ANGLO-SAXON a fost extins o dată cu EXPANSIUNEA IMPERIULUI BRITANIC.Ulterior IMPERIUL BRITANIC cucerește CHINA, INDIA și o mare parte din continentul american.
Începând cu secolul XX, Imperiul devine GLOBALIST cu centrii financiari la LONDRA și NEW YORK, centrul militar la Washington și centrul de influență la VATICAN și Hollywood.
Experiența FASCISTĂ a dat noi dimensiuni SCALAVGISMULUI GLOBAL numit GLOBALISM.
S-a creat o nouă ARMĂ: PROPAGANDA sau DEZINFORMAREA care se baza (au descoperit specialiștii naziști) pe mijloacele tehnice noi ale secolului XX (radio, TV, ziare, cinematograf).
S-a descoperit că majoritatea populației nu are capacitatea de a gândi structurat, iar în condiții de emoție puternică poate fi mințită și manipulată EXTREM DE UȘOR!
OCULTA GLOBALĂ a acaparat rând pe rând orice sursă de difuzare a informației și a dezvoltat o entitate separată (PREDICTORUL GLOBAL) capabilă să ANTICIPEZE orice tip de reacție periculoasă pentru SISTEMUL SCLAVAGIST.
După 1990 a apărut un nou tip de instrument al ASUPRITORULUI MONDIAL.
Pentru că STAREA DE LIBERTATE este STAREA DE NORMALITATE a fiecărei ființe vii, masele INEVITABIL, ca efect al unui mecanism de REECHILIBRARE existent în întreg UNIVERSUL, se revoltau și căutau LIBERTATEA.
Libertatea este starea în care orice ființă vie își atinge stadiul de dezvoltare fizică și spiritual-emoțională MAXIM conform scopului stabilit de CREATOR.
Noul instrument prin care OCULTA poate controla și readuce orice popor înapoi la STAREA DE SCLAVAGISM este FALSA SOCIETATE CIVILĂ.
Este ușor când DEȚII MONOPOLUL TIPĂRIRII BANILOR să angajezi persoane care să se exprime sau să acționeze în vederea atingerii obiectivelor tale.
Practic STĂPÂNUL de sclavi dă niște firimituri unei părți a sclavilor cu care să poată să-i ȚINĂ CAPTIVI și să-i exploateze pe ceilalți.
În cazul nostru vorbim de o rețea de ONG-uri (forme legale prin care să funcționeze grupuri de persoane organizate împotriva INTERESELOR POPORULUI SUVERAN).
S-a început cu GRUPUL PENTRU DIALOG SOCIAL și s-a ajuns să fie cuprinse și UNIUNEA SALVAȚI ROȘIA MONTANA și chiar asociații de protecție ale animalelor.
Dacă economia funcționa corect (este posibil doar în stare de LIBERTATE și SUVERANITATE COMPLETĂ) oamenii ar avea venituri care să le permită să nu se lase cumpărați cu câteva sute de euro.
Dar în situația dezastruoasă a coloniei România tinerii șomeri sunt cei mai expuși acestui tip de prostituție.
Dacă sistemul de învățământ nu era distrus complet începând din 1990 astăzi nu am fi fost martorii unei generații de zombii care servește, din necunoștință de cauză și un dispreț real față de educația autentică, interesele străine NEAMULUI ROMÂNESC.
Astfel s-a realizat o remarcabilă performanță a INGINERIEI SOCIALE: folosind pârghiile monetar-financiare (cine a CREDITAT GUVERNUL COLONIAL a SUBFINANȚAT intenționat ÎNVĂȚĂMÂNTUL ROMÂNESC) s-a ajuns la TIPUL DE ALIENARE ÎN MASĂ la care suntem martori zilele acestea.
Niște mijloace de transmitere a minciunilor (televiziuni, facebook, presa online), niște agenți profesioniști de dezinformare (Tolontan, L.Mândruță, Moise GURAN, Tăpălagă, redacțiile Excrementul Zilei, HoțNews, România liberă,etc.) niște ambasade străine (UE, UK, USA, etc) și niște partide politice (PMP, PNL, USR) folosesc o gamă de minciuni cu care să instige populația împotriva unui FALS INAMIC.
Populația sătulă de 27 de ani de colonialism cade în capcana de a se alinia la INTERESELE INVADATORULUI GLOBALISTO-SIONIST!
Tinerii din piață nu cer ridicarea salariului minim la 1000 de euro, nu cer desființarea abuzurilor din Justiție (oameni nevinovați în pușcărie și vinovați afară), eliminarea tuturor taxelor și impozitelor, oprirea defrișărilor pădurilor, IMPOZITAREA CORPORAȚIILOR ce operează în RO (acestea fac 90% din PIB și nu plătesc impozite)!
În schimb tinerii cer PUȘCĂRII și ABUZURI făcute de niște INFRACTORI controlați de ASUPRITORUL GLOBALIST!
Iar acest fenomen total irațional se întâmplă fiindcă felul în care ei înțeleg realitatea este FUNDAMENTAL GREȘIT!
Nu fiindcă acești tineri sunt proști ci fiindcă au FOST ÎNȘELAȚI și sunt ținuți ÎNTR-O MINCIUNĂ CONTINUĂ!
Ei trebuiesc priviți cu compasiune căci EI SUNT PRIMII CARE VOR FI SACRIFICAȚI și JERTFIȚI în niște EVENIMENTE CREATE ARTIFICIAL și pe care nu le pot înțelege!
Nu rămâne decât SPERANȚA că DUMNEZEU nu va îngădui aceste lucrări sataniste iar noi, cei care mai primim ADEVĂRUL de la CREATOR, să putem continua LUPTA DE ELIBERARE NAȚIONALĂ!
Afară cu gunoiul din CASE (din mințile noastre) și din ȚARĂ!
PS
Singura formă cu adevărat DEMOCRATICĂ de consultare a unui popor este REFERENDUMUL.
Cu două condiții:
CENTRALIZAREA REZULTATELOR SĂ FIE TRANSPARENTĂ și OPINIA PUBLICĂ SĂ NU FIE BOMBARDATĂ CU MINCIUNI!
Deocamdată aceste două condiții nu pot fi îndeplinite în colonia România astfel că cei 100 de mii de reprezentanți ai „societății civile” vor să execute o lovitură de stat prin care să fie FURAT votul a peste 4 milioane de votanți.
Cum se numește când o minoritate dictează unei majorități? DEMOCRAȚIE!                                                     Luci Lucescu

3898 Total Vizualizări 1 Vizualizări Astăzi

Adaugă primul comentariu pentru articolul "ASUPRITORII Neamului Românesc…….."

Scrie un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi publicată.

*