ALEX JONES explică chiar acum că TRUMP nu e perfect dar opțiunea HILLARY CLINTON va duce la distrugerea planetei.

donald-trump-wallpaper-150x150

În timp ce massmedia răstoarnă deșeuri și gunoi în sufrageria dumneavoastră de fiecare dată când porniți TVul (cred că e cel mai nociv fel de a irosi electricitatea-adică a privi la TV) chiar acum peste Oceanul Atlantic se întâmplă ceva excepțional!
Orice ar fi trebui să fim corecți și să mulțumim acelor patrioți americani care au lăsat după 9/11 să vină un uriaș volum de informații către noi!
Unul dintre eroii mei, pe care îl laud chiar dacă critică constant pe PUTIN și urăște comuniștii, este ALEX JONES!
ALEX JONES este unul dintre întemeietorii conceptului de MEDIA ALTERNATIVĂ!
În aceste momente, siteul său INFORWARS.COM care realizează un maraton de 52 de ore dedicate așa-ziselor alegeri din USA, are peste 7 milioane de accesări.
Clipurile cu emisiunile sale au sute de mii de vizualizări aducând un uriaș impact cu mințile spălate atent de CNN și FOX, marile corporații media controlate atent de CĂMĂTARII GLOBALI!
Așa cum spune și DAN DIACONU realitatea este cu mult mai cruntă decât cea descrisă în teoriile conspirației!
Nimănui nu-i vine să creadă că există oameni care practică ritualuri satanice în care se bea sânge de copil, ba mai mult acești oameni fac parte din structurile de putere reale ale planetei.
Un exemplu din miile de schizofrenici angrenați în vârful puterii financiare globaliste este Jeffrey Epstein care a executat 13 luni de închisoare pentru un sex cu minori pe o insulă proprietate personală unde familia CLINTON zbura săptămânal.
Acest JEffrey a fost unul dintre proprietarii Bear & Sterns (un colos financiar global similar cu Goldman Sachs).
Revenind la puținii patrioți americani care vorbesc deschis și cer SUVERANITATEA USA (adică ELIBERAREA NAȚIONALĂ), ALEX JONES explică chiar acum că TRUMP nu e perfect dar opțiunea HILLARY CLINTON va duce la distrugerea planetei.
Așa că dragilor până poimâine să urmărim cu interes dacă ELITELE GLOBALISTE vor reuși să treacă peste ELITELE NAȚIONALISTE AMERICANE și să fraudeze scrutinul din 8 noiembrie 2016!
TRUMP a vorbit clar despre pierderea de SUVERANITATE a USA și despre fraudarea alegerilor! Toate sondajele îl arată pe TRUMP cu vreo 10% peste HILLARY!
Tensiunea e mai intensă decât vreodată pe solul american și nu ne rămâne decât să fim alături de PATRIOȚII AMERICANI care doresc SUVERANIZAREA USA (inclusiv prin NAȚIONALIZAREA EMITERII DE DOLARI)!
Bucuria mea este că aceste concepte legate de SUVERANIZAREA țărilor cucerite prin confiscarea dreptului suveran de a emite monedă vin chiar din cea mai mare și mai puternică colonie a globalismului (fascismului global) USA!                                                                                                                 LUCI LUCESCU-Londra

5862 Total Vizualizări 1 Vizualizări Astăzi

2 Comments on "ALEX JONES explică chiar acum că TRUMP nu e perfect dar opțiunea HILLARY CLINTON va duce la distrugerea planetei."

  1. Foarte tare acest ziarist.

  2. A jucat cartea norocoasa pri logica lui.

Scrie un comentariu

Adresa ta de mail nu va fi publicată.

*